Programma Roodkapje John de Wolf Grootmoeder Sponsors Contact Programma Roodkapje John de Wolf Grootmoeder Sponsors Contact
Agnes
GROOTMOEDERS HUISKAMER

Na het succes van 2010 met optredens van o.a. I am Oak, Eefje de Visser en The Secret Love Parade zullen er ook in 2011 verspreid over Nederland onze beruchte 'Grootmoeders Huiskamer' concerten plaatsvinden. De feestjes waarop bejaarde hartjes sneller gaan kloppen, en jongeren hun kans zien om flink te scoren in de opwindende wereld van zwijmel muziek, breiwerken en lange vingers.

Op 21 april zal de kantine van de HKU (BKV faculteit) omgetoverd worden tot Grootmoeders Huiskamer! De muzikale aankleding zal verzorgt worden Marten de Paepe!

En op 13 mei zullen o.a. The Phantom Four & The Arguido en The Kik bij grootmoeder op visite komen in Willemeen, Arnhem. The Phantom Four is de nieuwe band van meestergitarist Phantom Frank uit de succesvolle The Treble Spankers. The Arguido kennen we ook wel als de legendarische Rudeboy, bekend van o.a. de Urban Dance Squad! The Kik is ontstaan uit de as van The Madd, Mark & The Spies en Hooghwater.
Het belooft dus een ouderwets vunzig avondje met een 60's vibe te worden! Houd de site in de gaten voor meer namen!