Programma Roodkapje John de Wolf Grootmoeder Sponsors Contact Programma Roodkapje John de Wolf Grootmoeder Sponsors Contact

Seven League Beats is een samenwerkingsverband tussen producers Rob Peters (ex-Brainstorm en Blowtorch) en Dries Bijlsma (o.a Typhoon en Fakkelteitgroep). Waarbij belangrijk is om te melden dat Dries verantwoordelijk is voor het overgrote deel van de rauwe beats op het album van Typhoon, dat beloond is met niks minder dan een zilveren harp.

Van Zwolle is al langer bekend dat er harde hiphop wordt gemaakt, en de mannen van Seven League Beats zijn daar geen uitzondering op. Zij maken vooruitstrevende dubstep en hiphop georiënteerde beats, maar hun stijl omvat ook sferische triphop en drum 'n bass. Deze blend van stijlen staat garand voor spierpijn in de beentjes en misschien hier en daar een blauwe plek van een elleboogje.

Met hun Dubstep/Grime beats onder de track van Rico,van Opgezwolle, gaan zij vast en zeker de bloeiende NL Grime scène nóg dikker maken. Op de vuige feestjes, die standaard uitverkocht zijn, staan ze dan ook altijd garant voor peentjes zweten.

Op 3 Juni zal Seven League Beats na middernacht een stomende show geven op het Red Ribbon Rock Festival in Willemeen te Arnhem. Gooi dus snel je hengel uit naar een kaartje, want je wil niet achter het net vissen om voor een schijntje Seven League Beats live te zien knallen.